Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı nasıl hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları ahenkli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetleme edilmesini karınerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Binalarda sınırlı standartlarda görev alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori yapı katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa sinebünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna bağlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla sima evetşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne esaslı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Göreceksiniz ki bu merhale etkili birinci sınıf yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Külüstür örgülarda ve yangın merdiveni alanı daraç olan binalarda kaçış merdiveni imalına imkân vermektedir. 

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce Yangın Kapısı lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri cihetiyle kapılar pert görmez.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte muamelat adımları çoğunlukla şunları karınerir:

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların cihetı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page