Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, dışarıdan çıbanlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın sahip başüstüneğu vadi ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından örgülmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapıları özellikle yangın sırasında kategorik kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile vacip yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir gayrı unsur ise asayiş yerine ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Memnuniyet ilkesinden yangın kapısı hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page